16. januar 2024

Vil du være med til at fejre kommunens ildsjæle og talenter?

WestAwards2023

Årets store prisuddelingsfest WestAwards løber af stablen fredag den 26. januar i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Billetter sælges til og med den 18. januar.

Allerede inden billetsalget lukker til Ringkøbing-Skjern Kommunes årlige prisuddelingsshow WestAwards 2024, har 487 personer booket en plads ved de festpyntede rundborde.

- Det er væsentligt flere end det samlede antal deltagere i sidste års prisuddelingsshow, og vi forventer, at flere booker en billet her i slutspurten. Så måler man alene på antallet af deltagere, er årets prisuddelingsshow allerede på forhånd en succes, siger Carsten Leidesdorff Skov. Han er daglig leder i FrivilligVest, der arrangerer prisuddelingsfesten i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommunes Kultur- og Fritidsafdeling.

- Ligesom tidligere år opfordrer vi også i år alle foreninger til at samle deres frivillige og holdkammerater og deltage i samlet flok. WestAwards er nemlig en rigtig god anledning til, at man kan få en festlig aften - både med hinanden og med andre frivillige fra hele lokalområdet - og på tværs af alder, interesser og geografi, forklarer Carsten Leidesdorff Skov.

Slutspurt til den 18. januar

Vil man gerne med til festlighederne, har man chancen frem til 18. januar for at købe en billet – eller for at bestille en gratis billet, hvis man ikke ønsker at spise med, men ’bare’ gerne vil komme til prisuddelingerne.

- I år er der allerede så mange tilmeldte, at det ikke bliver muligt at komme i sidste øjeblik og få en billet i døren, siger fritidskonsulent i Ringkøbing-Skjern Kommune, Linda Højland Milling.

Hun tilføjer, at interesserede får mulighed for at se live stream af hele awardshowet på Facebook på https://www.facebook.com/WestAwards

Konfettikanon på overarbejde

Det er tredje gang, at Ringkøbing-Skjern Kommunes frivillige ildsjæle, lokale danske og internationale mestre samt unge talenter fejres ved det fælles awardshow WestAwards. Udover blomsterbuketter, hyldesttaler, diplomer og pengegaver blev de ved sidste års prisuddelinger fejret med i alt 8 kg konfetti, masser af klapsalver, lysshow og underholdning og musik fra scenen.

- Frivillighed og det frivillige engagement er af stor betydning for vores kommune – for borgere i alle aldersgrupper. Det er med til at styrke fællesskabet og højne trivslen, siger borgmester Hans Østergaard.

Traditionen tro deltager han også i år i awardshowet – sammen med en række andre byrådspolitikere:

- Med WestAwards ønsker byrådet at være med til at give et skulderklap til alle de frivillige kræfter, der i 2023 har gjort en forskel for foreningslivet og fællesskabet i Ringkøbing-Skjern Kommune. Hvert et bidrag – stort eller småt - bringer livsglæde og trivsel både for afsender og modtager, siger borgmesteren.

- Der var en helt fantastisk stemning sidste år, og foreningerne i Ringkøbing-Skjern Kommune har virkelig fået øjnene op for, at WestAwards er stedet, hvor man har muligheden for at hylde de lokale ildsjæle og give alle de frivillige kræfter i foreningslivet et fortjent klap på skulderen, siger Linda Højland Milling.

Foreninger i hele kommunen blev i efteråret opfordret til at indstille kandidater til de mange priser, der uddeles til WestAwards, og i år er der da også rekordmange nominerede til de forskellige priser.

- Vi har fået mange tilbagemeldinger fra nominerede i år, folk som har været virkelig glade for at blive indstillet. Og det er klart; dét at nogen har syntes, at man gør noget, der er værd at skrive en indstilling om, er jo et skulderklap i sig selv, siger Linda Højland Milling.

Udover at hylde frivilligheden er formålet med WestAwards også at skabe netværk på tværs af de mange foreninger, fællesskaber og ildsjæle i Ringkøbing-Skjern Kommune – og på tværs af aldersgrupper:

- I underholdningen har vi fokuseret på, at det skal være lokalt og at det skal appellere til alle – også de unge. Derfor vil der bl.a. være sang, dans og gymnastik på scenen i løbet af aftenen, siger Linda Højland Milling. 

 

FAKTA:

WestAwards 2024-showet foregår i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter fredag den 26. januar 2024 fra kl. 17:00 til cirka 22:30.

Deltagere kan vælge mellem to billettyper:

- Billet til festmiddag, velkomstdrink og awardshow Kr. 295,-

- Billet kun til awardshow (uden spisning) GRATIS

Til dette års udgave af WestAwards uddeles en række priser til fritidslivets ildsjæle. Desuden hyldes alle dem, der i det forløbne år har vundet et dansk eller internationalt idrætsmesterskab.

 

PROGRAM:

17:00-18:00 Ankomst for spisende gæster (indgang-A)

18.00-19.15 Velkomsttale og festmiddag

19:00-19:20 Ankomst for ikke-spisende gæster (indgang-A)

19:30-22:30 Awardshow med prisuddelinger og underholdning

 

WestAwards arrangeres i samarbejde mellem FrivilligVest og Ringkøbing-Skjern Kommune.

Se programmet for WestAwards 2024 her https://frivilligvest.nemtilmeld.dk/99/

og på pdf-filen her: /Files/Nyheder/1-Januar2024/WestAwards-program-2024.pdf