Om Beskæftigelse og afdelingerne 

Vores mission er, at bidrage til et sammenhængende arbejdsmarked hvor vi motiverer og giver ledige ansvar. Vi møder ledige anerkendende og tager udgangspunkt i den enkeltes behov og fokuserer på deres ressourcer.  Beskæftigelse servicerer herudover også kommunens virksomheder med blandt andet rekruttering og fastholdelse af medarbejdere. 

Åbningstider
Beskæftigelse og Jobcenter Ringkøbing-Skjern har åbent for henvendelse: 
Mandag 10-17.00
​Tirsdag - Fredag 10-13.30.

Ydelseskontoret-sygedagpenge holder telefonlukket om onsdagen, men træffes telefonisk ugens øvrige dage mellem kl. 10-12.

Jobcentret og administrationen er lukket på helligdage, fredag efter Kr. Himmelfartsdag, Grundlovsdag og hverdagene mellem jul og nytår.  Administrationen lukker desuden kl. 12.00 den 1. maj.
Find medarbejder i Beskæftigelse her >>

Du kan læse mere om de enkelte afdelinger længere nede på siden.

Beskæftigelsesplan 2023

Det fremgår af lov om organisering og understøttelse af beskæftigelsesindsatsen m.v. at kommunerne hvert år skal udarbejde en beskæftigelsesplan.
Beskæftigelsesplanen er den overordnede politiske plan for beskæftigelsesindsatsen i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Se Beskæftigelsesplan 2023 her >>

Ovenstående dokument er ikke webtilgængelige, hvilket betyder, at har du brug for hjælp til at få kendskab til indholdet kan du kontakte Administrationsenheden via Sikker mail, som du finder link til i bunden af siden. 

Om de enkelte afdelinger

KompetenceCenter Ringkøbing-Skjern

Kontaktoplysninger