15. april 2019

Informationsmøde om Bredbåndspuljen for 2019

Informationsmøde om Bredbåndspuljen for 2019

Energistyrelsen er lige på trapperne med informationer om Bredbåndspuljen for 2019. I den anledning har Ringkøbing-Skjern Kommune sammen med Landdistriktsrådet inviteret Energistyrelsen til et informationsmøde på Dejbjerglund Efterskole d. 14. maj 2019 kl. 17.00-19.30. Alle interesserede er velkomne.

Sidste år fik to projekter fra Ringkøbing-Skjern Kommune del i den nationale bredbåndspulje. I alt 65 adresser fik tilsammen mere end 3,5 mio. kr. i støtte. Med den nye pulje for 2019 får endnu flere mulighed for at søge støtte til hurtigere bredbånd.

- Stabil, hurtig internet er afgørende for at få en hverdag til at hænge sammen. Her kan Bredbåndspuljen - som de to projekter i Hoven er eksempler på - være en rigtig god mulighed for at få internet ud til de dele af kommunen, hvor det ellers er meget vanskeligt. Derfor håber jeg også på, at der dukker rigtig mange interesserede op til informationsmødet, siger Søren Elbæk, formand for kommunens Erhvervs- og Vækstudvalg.

På mødet vil Energistyrelsen fortælle mere om puljen for 2019, kriterierne for at søge ind på den samt den forventede tidsplan. Ringkøbing-Skjern Kommune vil informere om den pulje, der blev oprettet sidste efterår, hvor lokale projekter kan søge et kommunalt tilskud, der indgår i ansøgningen til Bredbåndspuljen. Herefter fortæller det ene af de to projekter fra Hoven om, hvordan de lykkedes med at søge ind på Bredbåndspuljen.

Program

  • Velkomst
  • Bredbåndspuljen 2019 v. Energistyrelsen
  • Støtte til projekter i bredbåndspuljen fra Ringkøbing-Skjern Kommune
  • Hvordan Hoven opnåede støtte v. Vibeke Tagmose Lundsfryd og Dennis Moslund
  • Pause med sandwich og workshop
  • Paneldebat – værsgo’ og stil spørgsmål
  • Tak for i aften

Sted:
Dejbjerglund Efterskole
Uglbjergvej 10, Dejbjerg
6900 Skjern

Tidspunkt: Den 14. maj 2019 kl. 17.00-19.30

Tilmelding: Senest d. 6. maj 2019 til lotte.finnerup@rksk.dk.