26. juni 2023

Brandes Street Art Festival kommer på turné til Hvide Sande

Brandes Street Art Festival kommer på turné til Hvide Sande

Mange kender Brandes efterhånden vidt berømte Street Art-festival, som har markeret sig som en af regionens mest unikke og kreative kulturelle begivenheder. I år har Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland fået mulighed for at udbrede oplevelsen til et større publikum.

Kultursamarbejdet har nemlig inviteret tre af kunstnerne fra Brande til at skabe et street art-værk i hhv. Hvide Sande, Varde og Skive.

I Hvide Sande kommer kunstneren Lele Cosmo den 27.-28.-29. juni og laver et af sine imponerende 3D-værker på Dækmolevej.

Måske hans værk også giver lyst til at se endnu flere street art-værker på festivalen i Brande, der netop åbnede i den forgangne weekend. Værkerne kan ses hele sommeren og efteråret.

- Vi er begejstrede for at bringe Brandes Street Art-festival til Hvide Sande, Varde og Skive, siger kulturkonsulent Carsten Jensen fra Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland,

- Denne samarbejdsindsats giver mulighed for at fejre og styrke kulturen i vores region samt vise de forskellige byers unikke karakterer. Vi opfordrer alle til at tage del i denne kunstneriske oplevelse og opleve gadekunsten på tæt hold i de udvalgte byer, tilføjer han.

Se Lele Cosmos andre værker på hans hjemmeside: lelecosmo.com.