25. november 2022

Hjælp kommunen med at hjælpe erhvervslivet – Virksomhedspanelet har plads til flere

Hjælp kommunen med at hjælpe erhvervslivet – Virksomhedspanelet har plads til flere

Hvad rører sig i erhvervslivet? Hvilke udfordringer har erhvervslivet brug for hjælp til at løse? Og hvordan hjælper kommunen bedst, så det bliver endnu nemmere og bedre at drive virksomhed i Ringkøbing-Skjern Kommune?

Spørgsmålene er af stor betydning for virksomhederne men også for kommunen, som hver dag arbejder på at gøre det endnu mere attraktivt for indehavere at drive deres virksomheder i Naturens Rige.

En måde at finde svar på spørgsmålene er at spørge repræsentanter fra virksomhederne direkte. Det gør kommunen blandt andet via Virksomhedspanelet, som består af cirka 900 virksomhedsrepræsentanter fra erhvervsdrivende virksomheder med CVR-nummer eller p-nummer i Ringkøbing-Skjern Kommune og mindst to ansatte.

Grundlag for gunstigt erhvervsklima

Formålet med Virksomhedspanelet er at indsamle viden om relevante emner og styrke kommunikationen mellem virksomhederne og Ringkøbing-Skjern Kommune:

- I Ringkøbing-Skjern Kommune vil vi være et godt sted at drive virksomhed. Vi vil gerne være en seriøs og relevant samarbejdspartner for erhvervslivet, og derfor er Virksomhedspanelet meget vigtigt for os. For når deltagerne i panelet svarer på spørgeskemaerne, giver de både forvaltningen og os politikere vigtige oplysninger om deres hverdag. Kommunens politikker er baseret på aktuel og nyeste viden fra virksomhederne, så når vi to gange om året hører fra virksomhederne i panelet, får vi et virkelig godt grundlag for at skabe de bedst mulige rammer for kommunens virksomheder, siger Søren Elbæk, formand for Erhvervs-, Klima- og Arbejdskraftudvalget.

Melder man sig til at være deltager i Virksomhedspanelet, modtager man cirka to gange om året en spørgeskemaundersøgelse af 10-15 minutters varighed. Undersøgelsen handler om virksomhedernes syn på og input til kommunens arbejde med at skabe et gunstigt erhvervsklima for virksomhederne.

Tidligere har kommunen benyttet Virksomhedspanelet til også at undersøge virksomhedernes holdninger og forventninger til kommunens erhvervsservice, lige som man også gerne ville høre erhvervslivets syn på kommunens omdømme, arbejdskraft og bæredygtighed. Resultaterne fra de tidligere undersøgelser ligger på kommunens hjemmeside.

Tilmeld dig og din virksomhed HER senest mandag den 23. januar 2023.