2. september 2019

Borgere i kø for at fortælle den gode historie

Inger Bech filmer det gode liv i Naturens Rige og hjælper gerne andre til at fortælle de gode historier fra deres lokalområde

Der er rift om pladserne til at lære, hvordan du som borger på en lille mobilfilm kan fortælle om det gode liv i lokalområderne i Naturens Rige. Der er allerede nu overtegnet og venteliste til et kursusforløb, der i et samarbejde mellem Frivillig Vest og kommunens profilerings- og bosætningssekretariat starter torsdag den 12. september på Innovest i Skjern. Der fortsættes med en anden del 2. oktober.

På kurset vil mobilmaker Inger Bech, Borris, dele ud af sine erfaringer og komme med tips og tricks til at finde de gode historier og bruge dem til at gøre et arrangement eller lokalområdet kendt vidt og bredt. Der bliver også mulighed for at øve sig i at filme i praksis.

Stolte borgere tiltrækker nye borgere

Kursusforløbet ”Fortæl den gode historie med mobilfilm” er et led i Ringkøbing-Skjern Kommunes arbejde med at få kommunens borgere til aktivt at deltage i markedsføringen af ”Det gode liv i Naturens Rige”. Målet er både at vise borgere og folk udefra, at vi har meget at være stolte af, og at tiltrække nye borgere til kommunen.

Flertallet af kommunens borgere er allerede stolte af at bo i kommunen. Det viser en borgerpanelundersøgelse, der blev offentliggjort her i sommer.

Blandt de kommende kursusdeltagere er også flere af de borgere, der allerede med Inger Bech på sidelinjen har leveret mange gode historier på mobilfilm på Facebook-siden: Det gode liv i Naturens Rige.

Der er endnu ikke taget stilling til, om der bliver plads til de interesserede på ventelisten og andre på nye kursusforløb. Det sker, når det aktuelle kursusforløb senere evalueres.