11. januar 2023

WestAwards hylder igen frivilligheden og fællesskabet

Foto fra Facebooksiden WestAwards, prisvindere sep 2021

Spisebilletter til årets store prisuddelings- og frivillighedsfest kan købes indtil den 19. januar, gratis showbilletter kan bestilles helt frem til dagen.

Når årets store prisuddelingsfest, WestAwards den 27. januar løber af stablen, er det først og fremmest som et skulderklap til alle de frivillige kræfter i Ringkøbing-Skjern Kommune.

- Med WestAwards ønsker byrådet at hædre de mange borgere, der i 2022 har gjort en forskel for fællesskabet i Ringkøbing-Skjern Kommune. Sammen med frihed og bæredygtighed er fællesskab et bærende begreb i byrådets nye vision for kommunen, og det frivillige engagement, som vi hylder med WestAwards, er i høj grad noget af dét, der styrker vores fællesskab, siger borgmester Hans Østergaard.

Det er også ham, der byder velkommen til WestAwards 2023 i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, hvor gæsterne bliver modtaget med rød løber og selfie-væg – og hvor der efter fællesspisningen vil være underholdning fra kl. 19:30 med musik og sceneshow, samt guldkuverter og konfetti under uddelingen af de mange priser til bl.a. danmarksmestre og unge lokale talenter.

Der er allerede solgt over 200 billetter til aftenen, og ønsker man som forening eller privatperson at deltage i fællesspisningen med tre-retters menu, er det muligt at købe billetter til 250 kr. per person helt frem til den 19. januar.

Gratis indgang til show-delen

Showet efter fællesspisningen er gratis, men arrangørerne opfordrer til, at man reserverer sin plads, så man ikke går forgæves. Begge billettyper bestilles på hjemmesiden frivilligvest.nemtilmeld.dk

- WestAwards er for alle, både foreninger og privatpersoner. Vi opfordrer foreningerne til at benytte lejligheden til at samle frivillige, bestyrelse og holdkammerater til at deltage i samlet flok. Prisfesten er en god anledning til, at foreningen kan få en festlig aften sammen og måske lære dem i naboforeningerne bedre at kende, siger fritidskonsulent i Ringkøbing-Skjern Kommune Linda Milling.

Hun tilføjer, at WestAwards forhåbentlig er med til at styrke kommunens arbejde med at skabe netværk på tværs af foreningsliv, kulturliv, erhvervsliv og på tværs af alder og geografi.

- Og så håber vi selvfølgelig, at arrangementet udover at give prisvinderne det klap på skulderen, som de fortjener, også vil skabe en større offentlig interesse for forenings- og kulturlivet, tilføjer Carsten Leidesdorff Skov.

Han er leder af FrivilligVest, der udover at samle det frivillige arbejde i kommunen også er med til at arrangere WestAwards.

Carsten Leidesdorff Skov understreger, at man på sin tilmelding kan ønske, hvilken forening man gerne vil sidde sammen med under fællesspisningen.

Kulturskolen og Karl Kristian underholder

Det er anden gang, at WestAwards løber af stablen, og ligesom sidst vil aftenen byde på en blanding af prisuddelinger og underholdning. Udover musikindslag fra Kulturskolen og sangeren Karl Kristian, vil bl.a. FjordRevyen optræde. Herudover vil vinderne af følgende priser blive offentliggjort og hædret:

  • Frivilligprisen
  • Mønsterbryderprisen
  • Kulturprisen
  • Talentprisen
  • Unglederprisen
  • Danske- og internationale mestre indenfor idrætsområdet.

Ud af de mange indstillede kandidater har byrådspolitikerne udvalgt tre nominerede i hver kategori. I aftenens trykte program vil man kunne se, hvilke foreninger og enkeltpersoner, der er nomineret til de enkelte priser. Vinderne offentliggøres under awardshowet.  

 

Fakta:

WestAwards er årets store prisuddelingsfest i Ringkøbing-Skjern Kommune og afholdes den 27. januar fra kl. 17.00 i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter i Skjern.

Alle er velkomne, både som privatpersoner og som repræsentanter for foreningslivet.

Køb billet til fællesspisningen – eller reservér en plads til at opleve det gratis show fra kl. 19.30 på frivilligvest.nemtilmeld.dk

WestAwards arrangeres i samarbejde mellem FrivilligVest og Ringkøbing-Skjern Kommune og er støttet økonomisk af Kultur- & Fritidsudvalget.