Vejprojekter ved Søndervig

Søndervig er i rivende udvikling – og det er Ringkøbing-Skjern Kommune meget begejstrede over! Hvert år strømmer flere tusinde gæster til Søndervig. Hertil kommer de mange folk, hvis hjerter er faldet så meget for Søndervig, at de har valgt enten at være fastboende eller sommerhusejere i Søndervig.

At Søndervig tiltrækker mange mennesker kan ikke overraske nogen: et brusende Vesterhav, som hen over de bakkede klitter bliver til et rigt handelsliv - og kombineret med et Lalandia, som skyder op på en mark, vil endnu flere folk slå vejen forbi Søndervig i fremtiden.

Oversigtskort over Søndervig

Ringkøbing-Skjern Kommune arbejder på højtryk for at løse de trafikale udfordringer, som for en periode vil være et faktum i Søndervig.

Derfor kan du her på siden læse mere om de mange anlægsprojekter, som i sidste ende gerne skulle give alle i Søndervig en endnu bedre oplevelse. Men vi kan lige så godt sige det, som det er: Det bliver indimellem et trafikalt kaos, og det bliver udfordrende! Det gode er dog, at det heldigvis kun er for en periode. Og resultatet bliver uden tvivl rigtig godt, uanset om du er fastboende, sommerhusejer, turist eller erhvervsdrivende.

Kontaktoplysninger
Land, By og Kultur
Land, By og Kultur
Smed Sørensens Vej 1
6950 Ringkøbing